Herunder kan du læse hvad
kunderne har sagt om VALiZO,

og se en række artikler skrevet om os

Læs mere på TrustPilot og Facebook

Læs på TrustPilotLæs på Facebook

Hvad siger vores kunder?

Hele vejen igennem fantastisk

Hele vejen igennem fantastisk! Må da indrømme at man var lidt spændt på, at overlade bagagen på den måde, men kan kun sige, at det var en sand fornøjelse fra den søde chauffør kom til døren og afhentede alt bagage (havde endda en Airshell med til vores klapvogn), til de informative sms’er omkring hvor vores bagage befandt sig, til vores super nemme check in i lufthavnen og så til vi så vores bagage rulle frem på båndet i Larnaca lufthavn. Jeg kan kun undre mig over, at der ikke er endnu flere rejsebureauer, som benytter sig af et samarbejde med Valizo! Dette kan være meget afgørende for vores valg af rejsebureau næste gang vi skal afsted!

Pia, på TrustPilot 10. oktober 2017

Fantastisk service!!

Fantastisk service!!! Super søde! Og helt genialt for en børnefamilie. Vi vil bestemt bruge dem igen på næste ferie.
5 store stjerner herfra !

Mie, på TrustPilot 23. oktober 2017

Jeg kan anbefale dette til alle …

Jeg kan anbefale dette til alle rejsende, man slipper for stress og lange køer. Super venligt personale med en høj service og så til en rigtig god pris. Det er ikke sidste gang jeg benytter mig af valizo!

Cecilie, på TrustPilot 17. september 2017

Genial ide

fantastisk ikke at stresse ved automaterne – en mærkelig fornemmelse at gå lige til secur tjek – man føler at man har manglet noget – håber at det bliver udbredt til andre fly selskaber. vil fremover bruge valizo når vi skal rejse. en god start på ferien.

Per, på TrustPilot 22. august 2017

Fantastisk oplevelse, Ole

God oplevelse. Bagagen blev hentet som aftalt, sms tjenesten var perfekt, chaufføren var godt forberedt og havde styr på tingene, vi kunne hele tiden følge bagagen i form af sms beskeder. Vi kommer tilbage næste gang vi skal ud at rejse, rel=”noopener”>Ole, på TrustPilot 21. oktober 2017

... perfekt, nem og stressfri..., Troels, på Facebook 19. juli 2017

Det er nu anden gang i år jeg bruger VALIZO i forbindelse med en udlandsrejse. Det er en perfekt, nem og stressfri måde at starte og slutte sin ferie. VALIZO henter bagagen på din bopæl dagen før og du får udleveret dit boardingkort. Rejser du tidligt om morgenen kan du sove 1 time længere.
Anbefaler VALIZO til alle rejsende. Familien med 2-3 børn vil virkelig få en perfekt start og slut på ferien

Genialt koncept der virker!, Mai Britt, 15. juli 2017

Genialt koncept der virker!
Bagagen blev afhentet til tiden. Forinden havde vi løbende modtaget sms og mails så vi kunne følge med. Super flink og hjælpsom service. Vi følte, at både vi og vores bagage var i trygge, samvittighedsfulde og kompetente hænder hele vejen. Kunne ikke drømme om at rejse uden at benytte Valizo fremover.

Artikler skrevet om VALiZO

Politikken

Morten henter din bagage og tjekker dig ind derhjemme

Slip for besværet med at slæbe bagagen til lufthavnen og indtjekning. Få et firma til at hente kufferterne og tjekke dig ind hjemme i stuen.

Klokken er præcis 16.01, da Morten Nannestad ringer på min dør på Østerbro i København iført gul vest og et smil og stiller sig ved vores køkkenbord. Morten Nannestad har mit boardingkort og bagagekvittering med, for næste morgen skal jeg flyve til Gambia…….

Læs hele artiklen her: klik her

Pressemeddelse omkring skirejser

Skiturister, der flyver fra CPH med SAS, kan nu også få transporteret deres bagage til lufthavnen af firmaet VALiZO.

Direktør for Danski, Stig Pedersen, glæder sig over at kunne tilbyde VALiZO bagage-service til sine gæster. Han anslår, at omkring 40% medbringer egne ski på ferien.

Læs hele artiklen her: Se PDF udgave

Gør-det-IKKE-selv: De tjekker din bagage ind i lufthavnen, så du slipper

Gør-det-IKKE-selv: De tjekker din bagage ind i lufthavnen, så du slipper

For meget baggage og lange tjek-ind-køer i lufthavnen? Lars Konrad og Christian Kurir Andersen løfter dig ud af problemet. De lever af at tjekke andre menneskers bagage ind.

Se artiklen
Børsen: 49-årige familiefædre har sagt velbetalte job op for at slæbe dine kufferter

49-årige familiefædre har sagt velbetalte job op for at slæbe dine kufferter

Har vi nu det hele? Boardingkort, pas – også børnenes? Huskede du at pakke solcreme og medicin, som jeg havde sat frem på badeværelset? Ringer du efter en taxa? …..

Se kort artikel

Se artiklen

Alt om Cykling: Bagage-service som en rockstar

Bagageservice som en rockstar

Vi får en del mails fra div. firmaer der gerne vil have os til at skrive om deres produkt, det er forståeligt nok, og ligeså forståeligt er det også at de fleste af dem bare ryger i skraldespanden. Men så engang i mellem så er der nogen der sender noget som rent faktisk virker som en helt i orden idé… ( Uggi Kaldan, Alt Om Cykling)

Se artikel
GolfersGlobe: UNDGÅ STRESS PÅ GOLFREJSEN

VALiZO – Ingen stress på flyrejsen.

Sådan lyder budskabet fra det danske baggagehåndteringsfirma, VALiZO, som bl.a. samarbejder med både Bravo Tours, Spies og ClassicGolf.…. (GolfersGlobe)

Se artikel
Golfbladet: Danske golf-rejsende kan slippe for at slæbe deres bagage, samt stå i check-in kø

Danske golf-rejsende kan slippe for at slæbe deres bagage, samt stå i check-in kø

De danske golf-entusiaster behøver ikke slæbe deres golfudstyr og bagage til lufthavnen. Som det første firma i verden er bagage-service firmaet Valizo nemlig sikkerhedsgodkendt til at kunne afhente bagage hjemme hos de danske flyrejsende, samt stå for den normale check-in procedure….. (Golfbladet)

Se artikel
Golfmagasinet: Dansk firma vil gøre det let for golfrejsende

Dansk firma vil gøre det let for golfrejsende

Når turen går ud i verden på nye golfoplevelser, kan det ofte være en stressende oplevelse at transportere alt sit udstyr igennem lufthavnen. Det vil VALiZO nu lave om på. De henter bagagen hjemme ved de rejsende, hvorefter de kører den til lufthavnen og sørger for check in….. (Golfmagasinet)

Se artikel
Golfonline.dk: Slut med selv at slæbe bags og bagage på rejsen

Slut med selv at slæbe bags og bagage på rejsen

Fremover behøver de danske golf-entusiaster ikke længere slæbe deres golfudstyr og bagage til lufthavnen. Som det første firma i verden er bagage-service firmaet VALiZO nemlig ….. (Golfonline.dk)

Se artikel
Skisport.dk: Få skibagage hentet og check-in hjemmefra

Få skibagage hentet og check-in hjemmefra

remover behøver de danske skirejsende hos Nortlander Skitours og Danski ikke længere selv slæbe deres ski og bagage til lufthavnen. De nemlig få afhentet deres bagage på hjemme-adressen, hvor de samtidig får udleveret deres boardingkort. De ski-rejsende går altså direkte til security i lufthavnen, og undgår dermed den lange kø ved check-in….

Se artikel
Check-in.dk: Flytter indcheckningsskranken ud af lufthavnen

Flytter indcheckningsskranken ud af lufthavnen

Bagagefirmaet Valizo tilbyder rejsende fra Københavns Lufthavn at foretage afhentning og indcheckning af bagage, så man slipper for at slæbe og stå i kø……. (Standby.dk)

Se artikel
Standby: Dansk bagagefirma får sikkerhedsgodkendelse

Dansk bagagefirma får sikkerhedsgodkendelse

TURISME: Dansk firma har lavet forretningsmodel ud af at hente flypassagerers bagage i f.eks. hjemmet og klare check-in – så den rejsende i lufthavnen kan gå direkte til sikkerhedskontrollen. Firmaet vil gerne til andre lande…… (Standby.dk)

Se artikel
Berlingke: Ny hjælp til den komfortable turist

Ny hjælp til den komfortable turist

Er du en af dem, der er træt af at stå i lange køer ved check-in i lufthavnen, er der nu godt nyt….. (Berlingske.dk)

Se artikel
Spies: Flygæster får hentet deres bagage i hjemmet

Flygæster får hentet deres bagage i hjemmet

Spies gør nu noget ved stressende check-in-køer i Københavns Lufthavn. I disse dage har selskabet premiere på et nyt bagagekoncept, hvor gæsterne derhjemme kan vælge at få afhentet deres bagage og samtidig få udleveret boardingkort og bagagekvitteringer. Når gæsterne dagen efter tager i lufthavnen, skal de blot medbringe deres håndbagage og kan så springe køerne over og gå direkte til sikkerhedskontrollen….. (Spies.dk)

Se artikel

Skriv dig op til gode tilbud og nyheder

Tilmeld dig vores nyhedsbrev for at få gode råd og tilbud til din næste rejse

You have Successfully Subscribed!