Se hvad pressen skriver om VALiZO bagageservice

Læs også anmeldelser fra vores kunderLæs også på Trustpilot
Her kan du læse om vores omtale i medierne
Har du en god personlig historie vil vi meget gerne høre fra dig og dele den med alle vores rejsende, ring eller skriv til os.
Gør-det-IKKE-selv: De tjekker din bagage ind i lufthavnen, så du slipper

Gør-det-IKKE-selv: De tjekker din bagage ind i lufthavnen, så du slipper

For meget baggage og lange tjek-ind-køer i lufthavnen? Lars Konrad og Christian Kurir Andersen løfter dig ud af problemet. De lever af at tjekke andre menneskers bagage ind.

Se artiklen

Børsen: 49-årige familiefædre har sagt velbetalte job op for at slæbe dine kufferter

49-årige familiefædre har sagt velbetalte job op for at slæbe dine kufferter

Har vi nu det hele? Boardingkort, pas – også børnenes? Huskede du at pakke solcreme og medicin, som jeg havde sat frem på badeværelset? Ringer du efter en taxa? …..

 

Se artiklen
Alt om Cykling: Bagage-service som en rockstar

Bagageservice som en rockstar

Vi får en del mails fra div. firmaer der gerne vil have os til at skrive om deres produkt, det er forståeligt nok, og ligeså forståeligt er det også at de fleste af dem bare ryger i skraldespanden. Men så engang i mellem så er der nogen der sender noget som rent faktisk virker som en helt i orden idé… ( Uggi Kaldan, Alt Om Cykling)

 

Se artikel

Golfmagasinet: Dansk firma vil gøre det let for golfrejsende

Dansk firma vil gøre det let for golfrejsende

Når turen går ud i verden på nye golfoplevelser, kan det ofte være en stressende oplevelse at transportere alt sit udstyr igennem lufthavnen. Det vil VALiZO nu lave om på. De henter bagagen hjemme ved de rejsende, hvorefter de kører den til lufthavnen og sørger for check in….. (Golfmagasinet)

 

Se artikel

Golfonline.dk: Slut med selv at slæbe bags og bagage på rejsen

Slut med selv at slæbe bags og bagage på rejsen

Fremover behøver de danske golf-entusiaster ikke længere slæbe deres golfudstyr og bagage til lufthavnen. Som det første firma i verden er bagage-service firmaet VALiZO nemlig ….. (Golfonline.dk)

 

Se artikel

Skisport.dk: Få skibagage hentet og check-in hjemmefra

Få skibagage hentet og check-in hjemmefra

remover behøver de danske skirejsende hos Nortlander Skitours og Danski ikke længere selv slæbe deres ski og bagage til lufthavnen. De nemlig få afhentet deres bagage på hjemme-adressen, hvor de samtidig får udleveret deres boardingkort. De ski-rejsende går altså direkte til security i lufthavnen, og undgår dermed den lange kø ved check-in….

 

Se artikel

Check-in.dk: Flytter indcheckningsskranken ud af lufthavnen

Flytter indcheckningsskranken ud af lufthavnen

Bagagefirmaet Valizo tilbyder rejsende fra Københavns Lufthavn at foretage afhentning og indcheckning af bagage, så man slipper for at slæbe og stå i kø……. (Standby.dk)

 

Se artikel

Standby: Dansk bagagefirma får sikkerhedsgodkendelse

Dansk bagagefirma får sikkerhedsgodkendelse

TURISME: Dansk firma har lavet forretningsmodel ud af at hente flypassagerers bagage i f.eks. hjemmet og klare check-in – så den rejsende i lufthavnen kan gå direkte til sikkerhedskontrollen. Firmaet vil gerne til andre lande…… (Standby.dk)

 

Se artikel

Berlingke: Ny hjælp til den komfortable turist

Ny hjælp til den komfortable turist

Er du en af dem, der er træt af at stå i lange køer ved check-in i lufthavnen, er der nu godt nyt….. (Berlingske.dk)

 

Se artikel

Spies: Flygæster får hentet deres bagage i hjemmet

Flygæster får hentet deres bagage i hjemmet

Spies gør nu noget ved stressende check-in-køer i Københavns Lufthavn. I disse dage har selskabet premiere på et nyt bagagekoncept, hvor gæsterne derhjemme kan vælge at få afhentet deres bagage og samtidig få udleveret boardingkort og bagagekvitteringer. Når gæsterne dagen efter tager i lufthavnen, skal de blot medbringe deres håndbagage og kan så springe køerne over og gå direkte til sikkerhedskontrollen….. (Spies.dk)

 

Se artikel